Blågårdens Biblioteks voksen- og børnebibliotek nyindrettes

Fra den 6. december til og med d. 16. december indretter vi voksen- og børnebibliotek på Blågårdens Bibliotek. I perioden er der desværre ikke adgang til voksen- eller børneafdelingen.

Fra den 6. december til og med d. 16. december indretter vi voksen- og børnebibliotek på Blågårdens Bibliotek, så vi kan udstille endnu flere bøger til jer på nye og indbydende måder. Det gør vi, fordi vores udlån viser, at I låner klart flere bøger fra vores udstillingsmøbler, end fra vores reoler. Derfor indretter vi os efter at få plads til flere udstillingsmøbler og aktiviteter, så I kan få en endnu bedre biblioteksoplevelse.



I perioden er der desværre ikke adgang til voksen- eller børneafdelingen, men alle bøgerne er her stadig. Du kan låne bøger og bestille dem på bibliotek.kk.dk eller via vores app ’Biblioteket’, eller på et af de andre biblioteker i København.



Har du brug for hjælp til søgning og reservering kan du ringe til Biblioteket Online, der sidder klar til at hjælpe dig på telefon: 3366 3000 på hverdage fra klokken 10.00 – 18.00 og lørdag fra klokken 10.00 – 14.00.

Vi glæder os til at se dig i den nyindrettede voksen- og børneafdeling.