Zach Person (US)

Den amerikanske, gudsbenådede guitarist med base i Austin i Texas gæster Kulturhuset Pilegården på sin kommende Europa-turné.

Zach Person er en singer-songwriter, blues- og rockguitarist af kaliber. Han var bl.a. var med i American Idol i 2016 og har ydermere deltaget i Blues Challenge, som gav ham anledning til at optræde med blueslegender som Buddy Guy og Robert Cray!

Med sine kun 25 år har han allerede oplevet mere end de fleste gør på et helt liv og hans talent rækker langt ud over hans unge alder. Han optræder allerede som en erfaren veteran på scenen og med en styling som en megastjerne fanger han publikums opmærksomhed på få sekunder.

Han udgav sit selvbetitlede debut album i april 2021 til flotte anmeldelser fra nær og fjern. Inspirationskilderne tæller navne som Hendrix, Jack White, Funkadelic, Lenny Kravitz, Black Keys, Chris Stapleton, Jonny Lang og Led Zeppelin. Glæd dig til en håndspillet blueshybrid, der også har stærke aner både til rock og pop.

I 2022 tager han ud på en større Europaturné der bl.a. bringer ham forbi Holland, Tyskland, Sverige, Belgien og Danmark. 

The spirit of the blues is at the heart of most of my songwriting, therefore a lot of the tracks on this album possess a theme of pain and suffering, and the will to overcome the obstacles ahead of one’s self
Zach Person
Musiker
What else can I say? The young man is hot!’
Buddy Guy
Chicagoblues-legende

Kontakt

Kulturhuset Pilegården

Brønshøjvej 17

2700 Brønshøj

Music House Brønshøj

Bliv medlem af Music House Brønshøj for 100 kr. pr. år og få en gratis drink i forbindelse med hver koncert. Køb dit medlemskab på place2book.

Del med