Hans Knudsen Jump Band

Brønshøj Copenhagen Jazz Club inviterer til en jazzaften med boogie, blues og jump.

Når Hans Knudsen Jump band nu efter 25 år fortsat er et hot jazznavn, skyldes det først og fremmest bandets råswingende spillestil, et afvekslende repertoire, en helt personlig sound og et usædvanlig tæt og humoristisk samspil med publikum.

De musikalske rødder er solidt forankret i jazz- og bluesmusikken fra New Orleans og Kansas City, men der spilles også egne kompositioner, og en del materiale hentes fra helt andre musikgenrer (f.eks. Elvis Presley og The Beatles). Efter lidt “tilpasning” indgår disse numre helt naturligt i repertoiret.

Det er kendetegnende, at Jump bandet  fremstår som et band, og ikke “bare” som en kvartet. De fire musikere “fylder” utrolig meget på en scene, hvor de sammen skaber en intens og fortættet sound - men også spillerum for hinanden.  

Musikere:

Leonardo Pedersen (sax & klarinet)
Jens Sølund (bas)
Henrik Simonsen (trommer)
Hans Knudsen: (piano og vokal)

Pris:

Entré kr. 60,00 for medlemmer og kr. 100,00 for ikke-medlemmer (kontant/MobilePay i døren)

Fællesspisning:

I forbindelse med lørdags-koncerter er der fællesspisning kl. 18.00, og dørene åbnes kl. 17.30. Pris for maden kr. 125,00.

Reservation af spisebilletter og bordbestilling hos Jonna på tlf. 39 65 31 49 eller Anni 38 60 83 45 / mail: anni.orbaek@gmail.com senest onsdagen inden kl. 12.00. Vær opmærksom på, at bestilling er bindende.

Musikken er støttet af Københavns Musikudvalg og Statens Kunstfond

Kontakt

Brønshøj Copenhagen Jazz Club

Brønshøjvej 17

2700 Brønshøj

Praktisk info:

Koncerten afholdes i Kulturhuset Pilegården, i Salen på 1.sal

Billetter købes i døren (kontant eller MobilePay)

Medlemskab af foreningen koster 200 kr. pr. år.

Del med